Veelzeggende projecten

U heeft een verandertraject, reorganisatie of andere belangrijk project op de rol staan. Uiteraard wilt u dat mensen die het aangaat, weten waar het om draait. En wat het gaat opleveren. Alleen dán krijgt u ze 'mee' en kan uw project uitgroeien tot een succes.

Schrijven en vertalen…

Ik heb ruime ervaring met communicatie rond projecten op verschillende vakgebieden: HR, ICT, QHSE, Communicatie, et cetera. Ook verandertrajecten en reorganisaties heb ik onder woorden gebracht. Mijn expertise ligt daarbij in het vertalen van vaktaal en ingewikkelde doelstellingen in begrijpelijke taal.

…plannen maken en uitvoeren…

Mijn projectervaring reikt echter verder dan het schrijven van pakkende teksten en het maken van een actuele nieuwsbrief. U kunt me namelijk eveneens inschakelen voor het uitwerken van een communicatieplan en het uitvoeren ervan. Ik zoek daarbij graag de samenwerking met u en uw medewerkers. Verder heb ik een echte hands-on-mentaliteit en ben ik een loyale collega. Ik maak van uw project een veelzeggend project. 

…eventueel voor langere tijd

Vindt u het belangrijk dat uw projectteam op dagelijkse basis samenwerkt? En dat de teamleden hun tijd en aandacht exclusief aan het project besteden? Dan is dat geen probleem. U kunt mij ook voor langere tijd inhuren.

Een telefoontje of mailtje is genoeg

Ik zet mijn kennis en ervaring graag voor u in. Neemt u gerust contact op met Zarafa Taal. Dit kan per mail via info@ZarafaTaal.nl. Een telefoontje kan natuurlijk ook: +31 6 24 96 07 97. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op deze website. We maken dan snel een afspraak.