Tekstschrijver van het Noorden

Een wervende bedrijfsbrochure? Een aanprijzende productfolder? Een informatieve nieuwsbrief? Een nieuwswaardig persbericht? Een goed vindbare SEO-proof website? Een motiverend personeelsmagazine? Een transparant jaarverslag? Een selectieve personeelsadvertentie? Een klantvriendelijke brief of e-mail? Een inspirerende toespraak?

In welke vorm u uw boodschap ook wilt gieten, Zarafa Taal schrijft voor u de passende tekst. Met mijn jarenlange ervaring breng ik uw boodschap onder woorden. In heldere en eigentijdse bewoordingen en uiteraard afgestemd op de doelgroep. De lezer staat immers centraal.

Schrijven is een vák!

‘Iedereen die het alfabet kent, kan schrijven’… Een kreet die te weinig recht doet aan de kwaliteiten van een tekstschrijver. Teksten schrijven is een vák! Een ambacht dat ik nu al gedurende ruim 25 jaar uitoefen. 

Eenvoudig en snel

Mijn werkwijze is eenvoudig. Een goed gesprek vormt de basis. Daarin stellen we samen vast welke boodschap u graag over het voetlicht wilt brengen. Mogelijk heeft u ook al ideeën over de vorm waarin u die wilt gieten. Ook dáárover kunnen we van gedachten wisselen. Ik adviseer u daar graag in. Met mijn aantekeningen onder de arm ga ik vervolgens aan de slag. Niet lang daarna heeft u de tekst met daarin úw verhaal. Al dan niet verwerkt in een kant en klaar product. Want ook dát is geen probleem.

Een mailtje of telefoontje is genoeg

Ik zet mijn kennis en ervaring graag voor u in. Neemt u gerust contact op met Zarafa Taal. Dit kan per mail via info@ZarafaTaal.nl. Een telefoontje kan natuurlijk ook: +31 6 24 96 07 97. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op deze website. We maken dan snel een afspraak.